Het overgangsproces van GBS leverancier A naar B en Internet of Things

By | 2017, Bijeenkomst, TVVL | No Comments

Op 14 juni 2017 was de Building G100 te gast in op de Hogeschool Utrecht. Hier vonden twee presentaties plaats. Eerst gaf Jeroen Verstegen, teamleader Real Estate Services Projects bij Océ-Technologies BV, een presentatie waarin hij het proces beschreef om over te stappen van GBS leverancier A naar B. Daarna gaf TVVL een presentatie over Internet of Things in relatie tot het GBS. Hiervoor is de samenwerking gezocht met TVVL. Deze laatste presentatie was al eerder gegeven op 16 maart bij het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. De bijeenkomst sloot af met een interactieve brainstormsessie. De leden van de Building G100 kunnen hieronder de presentatie van deze middag bekijken.

Read More

Internet of Things in relatie tot het GBS

By | 2017, Bijeenkomst, TVVL | No Comments

Op 16 maart 2017 was de Building G100 te gast in het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam. Het thema was “Internet of Things in relatie tot het GBS”. Hiervoor is de samenwerking gezocht met TVVL. Om de interactiviteit te bevorderen was er bewust voor gekozen om maximaal 50 personen toe te laten. Voor het eerst in de geschiedenis van de Building G100 was de opkomst 100%. De leden van de Building G100 kunnen hieronder de presentatie en de foto’s van deze middag bekijken.

Read More

Gebruikersdag High Tech Campus Eindhoven

By | 2017, Bijeenkomst, Gebruikersdag, Kijkje in de keuken | No Comments

Dinsdag 7 februari hebben ruim 100 leden een bezoek gebracht aan de High Tech Campus in Eindhoven. Het was een enorm inspirerende bijeenkomst over “Gebouwbeheer vanuit een regiefunctie”. Naast een het congresprogramma en een rondleiding over de campus, was er een kleine expo. Hier kon men real-time inzicht krijgen in het GBS. Ook toonde Regel Partners, Strukton Worksphere en CBRE enkele innovaties die zij toepassen op de campus.  De leden van de Building G100 kunnen hier een samenvatting vinden van deze middag. Daarnaast is het programma, de presentaties en evaluatieresultaten te benaderen. Ook is er een impressiefilm met foto’s van die middag te zien.

Read More

Gebruikersdag Efteling

By | 2016, Bijeenkomst, Gebruikersdag, Kijkje in de keuken | No Comments

Dinsdag 27 oktober 2016 waren 95 leden te gast in de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het fantastische weer in een betoverende omgeving, was het een dag om niet te vergeten. Het thema was “Het GBS van morgen”. De leden van de Building G100 kunnen hier het programma, de resultaten van de stellingen en de presentaties downloaden. Tevens is een impressiefilm van die middag te bekijken. Alle aanwezigen hebben ook kenbaar gemaakt waar wij op ons moeten gaan richten de komende jaren met de Building G100. De 10 uitdagingen van ons platform staan hieronder vermeld.

Read More

Gebruikersdag The Edge – Deloitte

By | 2016, Bijeenkomst, Gebruikersdag, Kijkje in de keuken | No Comments

In een uitverkocht huis bezochten 120 leden/eindgebruikers op 11 april 2016 het meest duurzame gebouw ter wereld; The Edge van Deloitte. Het thema van deze Gebruikersdag was “De techniek achter The Edge – De weg naar het meest duurzame gebouw ter wereld”. De leden van de Building G100 kunnen hier het programma, de presentatie, de evaluatieresultaten, het GBS topologieschema van The Edge en de foto’s downloaden.

Read More

Discussieruimte

By | 2015, 2016 | 8 Comments

In deze ruimte kun je discussiëren met alle leden. Deel gebruikerservaringen. Stel jevraag/uitdaging aan alle leden. Plaats een oproep. En reageer op vragen van uw collega’s. TIP!! Plaats het bericht ook in onze besloten LinkedIn-groep.

Read More